Integritetspolicy

Vi på Together4life värnar om skyddet av dina personuppgifter. Den här integritetspolicyn förklarar hur vi samlar in, använder, lagrar och delar dina personuppgifter. Genom att besöka vår hemsida accepterar du vår integritetspolicyn och vår behandling av dina personuppgifter.

Den här sidan informerar dig om: - Vilken information vi samlar in och varför - Vad informationen används till - Vem som har tillgång till informationen och hur informationen lagras

Parter och ansvar för behandlingen av dina personuppgifter
Hälsofabrik Dynamik AB, “Together4life”, 2740549-7, Scheffersgränd 4 A 3 , 22100 Mariehamn, är personuppgiftsansvarig och ansvarar för personuppgifterna du lämnar till oss. Together4life kan anlita personuppgiftsbiträdet WINTER AGENCY ÅLAND AB, 2842775-1, Svibyvägen 14B, 22100 Mariehamn, till att utveckla och uppdatera hemsidan, assistera vid borttagning av personuppgifter samt andra ärenden som berör marknadsföringen av loppet.

Uppgifter vi samlar in
- IP-adress och tidpunkt för ditt besök
- Anonyma uppgifter om vilken webbläsare och typ av enhet (dator, mobil) du använder, samt i vilket land du verkar befinna dig. Dessa uppgifter går inte att härleda till dig som person.

För dig som anmäler dig till ett lopp eller som funktionär samlar vi in:
- Vilka sträckor du anmäler dig till
- För- och efternamn
- Födelsetid
- Kön
- E-postadress
- Land
- Om du springer för en organisation/företag/förening
- Fyra sista siffrorna i kortnumret (om du betalar med kortbetalning på hemsidan)

Hur och varför vi samlar in uppgifter
Vi samlar in IP-adresser för att kunna lagra anonym statistik i Google Analytics. Genom att besöka vår hemsida kan det komma att lagras kakor (cookies) på din dator. Dessa innehåller inga personuppgifter. Statistiken lagras i Google Analytics i 26 månader och därefter raderas den.

Din IP-adress kommer även tillfälligt att lagras på vår webbserver hos DigitalOcean och hos vår leverantör av säkerhetslösningar, Cloudflare. IP-adressen används för att kunna analysera trafiken på vår sajt. Detta görs för att vi ska kunna upprätthålla en stabil och säker hemsida. IP-adressen lagras i upp till 3 månader.

Personuppgifterna som du lämnar vid anmälan används för att administrera ditt deltagande i loppet samt, som kontrolluppgifter för vår ekonomiansvarig och för att föra statistik över loppet.

Informationen lagras och hanteras på ett säkert sätt inom EU eller av företag som deltar i Privacy Shield. Together4life lämnar aldrig ut eller säljer vidare personuppgifter till annan tredje part än vad som nämns i denna policy, med undantag för att uppfylla eventuell rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut. I det fall att Winter har anledning att behöva anlita en ny tredje part för att hantera uppgifter kommer denna integritetspolicy att uppdateras för att återspegla detta.

Dina rättigheter
Om du av någon anledning vill att vi raderar dina personuppgifter från våra serverloggar skickar du ett mail till [email protected] och meddelar vad din IP-adress var vid tidpunkten för ditt besök eller vilket namn du uppgivit vid anmälan. På samma sätt kan du alltid maila oss om du vill veta mer om vilka uppgifter vi sparar om dig, t.ex. för att få ett utdrag över dessa.