Anmäl dig som funktionär

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

Bli funktionär

Utan funktionärer är det omöjligt att genomföra Together4Life och för att loppdagen skall flyta på så bra som möjligt behöver vi hjälp av ett 50-tal hjälpsamma händer lördagen den 8.6. Har du tid och möjlighet att komma med i vårt glada funktionärsgäng? Här får du lite mera info om vad vi behöver när. Längst ner finns också en intresseanmälan som går direkt till Jessica och Tessi som är funktionärsansvariga hos oss. Fyller du i formuläret kommer någon av dem att kontakta dig inom kort.

Tider
Cirka 12.00 till 18.00 (mer exakta tider får var och en innan loppet). Vill man får man, mer än gärna, komma och hjälpa till med uppbyggandet av start-/målområdet från tidig morgon.

Plats
Start och mål är på Torget i Mariehamn. Den 5 km långa banan går längs Östra utfarten, vidare till Nabben och Strandnäs, genom Rökerirondellen och upp på Klinten där loppet går längs gångvägen bakom begravningsplatsen och vidare ut på Skarpansvägen och till sist längs Torggatan tillbaka till Torget.

Arbetsuppgifter
Uppgifter vi behöver hjälp med: trafikvakter, vätskekontroller, utdelning av medaljer, väskinlämning, utdelning av bananer och saft vid målgång, sälja armband, väskor och t-shirts, hjälpa till att visa och dirigera löparna, ta emot efteranmälningar m.m.

Övrigt
Alla funktionärer kommer att få ett gratis mål mat under dagen. Vi ordnar också ett funktionärstillfälle, där vi går igenom uppgifterna mera i detalj, ett par veckor innan loppet.

Funktionsärsansvariga: Jessica Nordberg och Tessi Båge
E-mail: [email protected]
Telefon: 040 5827776 (Jessica)
040 7291220 (Tessi)